“… elizabeth is eliza, zoals ze is…”

bedenkt, schrijft, illustreert, vanuit haar mijn inspiratie en vaardigheid. Van origine niet autodidact hoewel de blogteksten weer een beetje. Wat mij bezighoudt? Alledaagse onderwerpen die ik tot uiting laat komen in de blogposts op tolkjou.

Waarom dit blog? Om op een plezierige manier de posts met je te delen. Wat ik ben? Noem mij voor het gemak “een content creator Eliza” met interesse in de natuur en zeeleven, reisverhalen, monumenten en architectuur. Bovenal een fan van moderne kunst, graffiti en vector art.

En ja nu ik erover nadenk zijn de streamings series: “elite real estate, travel and adventure & exploration” één van de zondagochtend momenten die ik het liefst deel met een espresso.

Mijn kunstboek ter illustratie

Enkele vector art illustraties, snapshot advertentie en logo’s.

Kunstboek snapshot foto gallerie

Enkele snapshot’s van strand, zee en stad. Cocktailbar little Cuba en ’t strand zijn verwerkt in één van bovenstaande vector art illustraties.