Behang wat kun je daarmee?

Wanneer je bent uitgekeken op je behang, of de kleur van je muren niet meer mooi vindt overkomen met je interieur. Je interieurstijl niet meer past bij je behangdessin of de decoratieve muurverf. Ben je waarschijnlijk toe aan een nieuw interieur uiterlijk. Een vernieuwde look voor de ruimte die je wilt veranderen voor wellicht de woon-, slaap-, hobbykamer of gang. Het is ook nog eens handig om door het aanbrengen van een vernieuwd uiterlijk op je muren om de oneffenheden die zich markeren op de muren door het vaak wisseld verhangen van kleden, schilderijen en andere snuisterijen subtiel te verdonkere manen.

Zelf restylen

Behang is verkrijgbaar in allerlei, kleuren en dessins: in druk, rustig, eenvoudige of uitgewerkte motieven. In donkere, lichtere, saaie, vrolijke kleuren, abstract, bloemrijk, dieren, barok en zo meer… Oftewel je kunt de muren in jouw stijl eenvoudig restijlen in het gewenste behangdessin. Er is vast een behangontwerp die perfect past bij jouw interieur stijl of smaak.

Liever geen behang, dan kun je de muren ook restijlen in een leuke decoratieve muurverf of in een solo kleur. Altijd leuk voor je favoriete wandkleed wat er mooi uitspringt op je muur. Hou je van een uitdaging dan zijn er ook muursjablonen verkrijgbaar die jezelf kunt inkleuren met verf. Superleuk om te doen…. tenminste voor de creatieven onder ons.

Kleurrijk stippen ontwerp

Eenvoudig en kleurrijk is toch wel dit unieke stippen dessinontwerp wat ik ontworpen heb voor een eigentijdse look. Het ontwerp kan gebruikt worden voor behang, interieur-, en modestoffen. Fotobehang met een landelijke look heeft persoolijk meer mijn voorkeur maar als interieur item vindt ik het een leuke optie o.a.: kussenhoezen, sierkussens, banklopers en tafelkleden om het interieur uiterlijk mee op te vrolijken.

Dessin voor kleding

Het dessinontwerp is ook geschikt voor modeitems als een zomerse blouse, topje, wijde broek of een zomeraccessoire als een katoenen draagtas om te maken. Het opvallende kleurrijke ontwerp heb ik gemaakt in de kleuren voor een moderne look.
Wil jezelf ook iets ontwerpen in jouw stijl en kleur en ben je benieuwd hoe jouw (logo) ontwerp, tekst, afbeelding of foto eruit zal zien op een t-shirt, blouse, jas of broek?

Er zijn bedrijven waar particulieren een kledingstuk per stuk kunnen laten bedrukken voor een aantrekkelijk bedrag. Het is leuk om je creatieve vaardigheid te ontplooien door het maken van een ontwerp en jouw eigentijdse ontwerp op afbeelding te dragen op een kledingstuk in de kleuren die perfect past bij je kledingstijl.

Similar Posts