De historische regency roman “Veroverd door de hertog” van auteur “Nicola Cornick” is een spannend, romantisch verhaal uitgegeven door Harlequin zit vol romantische ntriges. Een verhaal dat je wilt lezen wanneer je houdt van een een nostalgisch historische romannetje.

Philip Delaheye staat vast dat zij met elkaar moeten trouwen. Jane en Philip zien dit allerminst zitten. In Jane’s jeugd was besloten door beide adellijke families dat zij met de jongere broer van hertog Alex Delaheye moet trouwen. De hertog vindt het een uitstekend plan vanwege de adellijke verbintenis tussen beide families en om zijn jongere lichtzinnige broer manieren bij te brengen door middel van een huwelijk. Jane verzint een plan om onder het huwelijk uit te komen. Zal de volhardende aantrekkelijke Alex Delaheye haar plan doorzien en zwichten voor de mooie opstandige liefelijke Jane waar hij steeds meer voor gaat voelen?

Auteur Nicola Cornick heeft het regency verhaal mooi beschreven. Jane’s strategieën zijn zowel romantisch als spannend. Het ook grappige hoe Jane en Alex steeds meer met elkaar verwikkeld raken in hun gevoelens voor elkaar. Maar vooral hoe zij elkaar dwarsbomen door hun beide plannen, waar Jane geen huwelijk wil de hertog juist haar wil dwingen om met Philip te trouwen. Een leuk Harlequin Regency verhaal om te lezen van auteur Nicola Cornick.

Vergelijkbare berichten