In de woontrends van 2021 is de kleur grijs één van de kleuren uit het kleurenpalet van 2021, het is een kleur waarmee je met gemak een robuust, modern interieur kunt creëren met een bepaalde elegantie.

Wil je graag een grijs interieur creëren dan kun je diverse grijs nuances toepassen aan het interieur als donker-, midden-, licht-, en warm grijs. Deze grijs nuances leent zich ook perfect voor het mixen en matchen van een kleur styling uit het kleurenpalet als o.a.: greige, oker, blauw, geel, oranje, rood en groen of mooie zachte pastelkleuren. Door het gebruik van deze kleuren in je inrichting te gebruiken kun je een ruimte warmer, koeler, donkerder of lichter laten overkomen. Door de mix en match van kleuren waarbij je let op lichtinval en de donkere hoeken in een ruimte kun je eventueel met wat aanpassingen een mooie woning style creëren.

Kleur toevoegen aan een grijs interieur

De ruimte eruit laten zien als een grijze muis? Dat hoeft zeker niet het geval te zijn, met wat durf, enthousiastme en inspiratie waarbij je gebruik maakt door de juiste kleuren toe te passen in je interieur kan je saaie grijze interieur verandert worden naar een woning style die robuust, elegant en een moderne uitstraling heeft.
Leuke gezellige accessoires toevoegen aan de ruimte in mooie kleuren is zeker een uitdaging en leuk om te doen.
Heb je een beperkt budget dan kan het een leuk idee zijn om een tweede hands meubeltje of een accessoire op de kop te tikken die jezelf kunt restylen in een kleur die perfect past bij je interieur. Of mischien heb je een accessoire liggen op zolder die toch al toe was aan een makeover. Een ander vloerkleed, de muren voorzien van een vernieuwde look, met hier en daar leuke eigen gemaakte kunstwerken die je opgehangen hebt kan jouw kamer al een geheel andere uitstraling geven.
Op je zelf geverfde salontafel in jouw uitgekozen kleur waarop een mooi geplukt boeket uit je tuin, een bosje bloemen uit de winkel of van de markt kan je zitgelegenheid een persoonlijke touch geven.

Gordijnen met een prachtig dessin in grijs tinten.

Wil je vanwege je budget geen dure aankopen doen als het kopen van een bankstel of fauteuils, dan kun je proberen zulke objecten te restylen. Door je bank of fauteuil te voorzien van een hoes in de kleur die perfect past bij je woonstijl kun je deze meubelstukken aanzienlijk goedkoop restylen.
Maar ook plaids of banklopers, sierkussen toevoegen aan de zitgelegenheid in de juiste kleur en de kamer voorzien van grote woonkussens kan de ruimte een geheel andere look geven.

Donker grijze of een lichtere raambekleding met of zonder een dessin kan goed gecombineerd staan bij je vernieuwde gerestylde muren wat je inrichting een mooi uiterlijk kan geven.
Wanneer je geen inspiratie kunt vinden welke kleur muurverf of behang je jouw muren wilt gaan voorzien? Dan kun je bij bouwmarkten terecht voor kleur-, en behangstalen die je op weg kunnen helpen naar de juiste kleur muurverf of behang.
Woningboulevards kunnen ook een bron van inspiratie zijn om je op weg te helpen met je woning inrichting, vaak worden zitgelegenheden tentoongesteld in het juiste gebruik van kleur, style en design. Het is ook een leuk uitje om te doen voor je persoonlijke interieur styling moodboard waar je inspiratie van kunt opdoen.

Similar Posts