Het is een hele opgave te noemen om een mooie kleur voor je woninginrichting te kiezen en het is allerminst geen peace of cake makkie om te doen. In de bouwmarkt weet je soms niet welke kleur is exact wilt hebben voor aan de muren en kleuren tollen vaak gek genoeg voor je ogen, een kleurtje hier en een kleurstaaltje daar.

Voordat je het weet loop je met 8 kleurkaarten in je kontzak op weg naar de volgende bouwmarkt vragend voor een beter kleuradvies. Kleuren uitkiezen is leuk maar niet eenvoudig, om je op weg te helpen zijn de interieurkleuren greige, brave ground en roestbruin de kleuren van 2021 maar ook de kleuren ultimate grey, desert mist en oker zijn kleuren die geschikt zijn voor het interieur waarmee je goed kunt combineren.

Sfeermakers voor aan de wanden van je woonkamer

dessin ontwerp 2021

De kleur brave ground is een kleur die uitgeroepen is tot de kleur van 2021, het is een veelzijdige kleur die zowel kan dienen als sfeermaker in de woonkamer als dynamisch toepasbaar is in werkkamers. De kleur greige is een samengestelde rustige deels warme kleur bestaande uit de kleur grijs en beige deze kleur is verkrijgbaar in diverse tinten.

Roestbruin is een prachtige warme sfeervolle kleur die goed te combineren is met andere kleuren zoals oranje, bruin tinten en oud roze. Bovenstaande kleuren zijn geschikt voor muurverven van egale wanden maar ook voor een dessin met een rustig motief. Om je een indruk te geven is het dessin in een kleur gemaakt die overeenkomt met de “histor my color muurverf singing sand”, naar aanleiding van deze prachtige kleur heb ik een wand dessin op toegepast.

Similar Posts