De roman “De herberg van Ivy Hill” is een mooi boek om te lezen geschreven door auteur: “Julie Klassen”.

De verhaallijn gaat over Jane Bell een weduwe, dame van stand een herberg runt. Postkoetslijnen stoppen regelmatig bij de herberg, reizigers en handelaren kunnen daar uitrusten van de vermoeiende reis. Waar zij een maaltijd en drankje kunnen verorberen of kunnen overnachten in één van de kamers van de herberg. Voor een aangenaam en comfortabel verblijf.

Jane Bell, weduwe van John Bell de herbergier die haar eens beloofde dat Jane nooit in de herberg hoefte te werken. Wanneer John onder mysterieuze wijze overlijdt is Jane de nieuwe eigenaresse van herberg de Bell.
Jane erft de herberg en de schuld die rust op de herberg die John heeft veroorzaakt. Tot overmaat van ramp heeft zij maar drie maanden om de schuld af te lossen.

Wat ik er zelf van de roman Herberg van Ivy Hill vondt?

Het boek vondt ik leuk om te lezen. De recensies over de herberg van Ivy Hill zijn verdeeld onder de lezers. Daardoor wist ik niet wat ik kon verwachten van deze roman.
Doordat de verhaallijn en de intrigerende plots van het boek uit het gezichtspunt van verschillende personage’s gelezen wordt, maakt dit boek juist zo bijzonder. Helaas wordt dit niet altijd gewaardeerd door de lezer, begrijpelijk. Maar wanneer je ervan uit gaat dat dit verhaal draait om de mensen rondom het dorpje en de herberg zul je merken dat je het verhaal gaat waarderen en je steeds benieuwder wordt naar het volgende hoofdstuk.

Julie Klassen heeft het verhaal goed geschreven. Ben je benieuwd naar de inwoners en de personage’s van Ivy Hill? Op de website van Julie Klassen kun je de “tales from Ivy Hill” waar de auteur je een indruk geeft over de verhalen uit de boeken serie Ivy Hill bekijken.

Vergelijkbare berichten