Oker, beige en groen zijn kleuren die rust creëren in een ruimte voor een harmonieus natuurlijke sfeer. Aangevuld met enkele gouden accenten en natuurlijk groen als hangende en staande planten geeft het de ruimte een rustige en classy look.
Het juiste interieur, de stijl en kleur bepalen voor de ruimte die je wilt restylen en (her) inrichten kan een uitdaging zijn om een harmonieuze woonsfeer te creëren.

Om de juiste kleuren uit te kiezen is het van belang dat deze passen bij je interieur, je woonstijl en het lichtinval zodat je thuis een gezellige plek wordt die voldoet aan je woonplezier.
Kleuren zijn meer dan alleen een onderdeel van je woning inrichting, kleuren kunnen een dynamiek creëren in een ruimte. Bepaalde kleuren geven een opfleurend effect, andere kleuren daarentegen kunnen somber, opvallend, koud, warm of neutraal overkomen. Zo staan de warme kleuren als rood, oranje en geel in tegenstelling tot de koude kleuren blauw, groen en paars.

Wees creatief in je interieur voor de juiste woonsfeer

Wanneer je een ruimte gaat restylen kan er een andere persoonlijke kleur behoefte ontstaan dan voor de slaapkamer, hobbykamer, kinderkamer, werkkamer of de keuken.
Niet alleen kleur, stijl en meubels zijn bepalend voor een goede woonsfeer, verlichting, raamdecoratie, schilderijen, planten, bloemen en accessoires zijn woon items die de ruimte harmoniseren.
Je kunt een woonstijl als japandi, classy, elegant, modern, klassiek, landelijk, scandinavisch, industrieel of romantisch toepassen naar jouw persoonlijke smaak.

Je kunt stellen dat wanneer je een ruimte restylt het handig is om op je kleurgevoeligheid, persoonlijke smaak aan accessoires en de meubels die je wilt aanschaffen voor de inrichting te letten.
Interieur foto’s zien er schitterend uit toch wil het niet zeggen dat het interieur dat je wilt nabootsen past bij jouw personal feeling, styl en inrichting.

Plantenschaal Matkan
Een mooi woon item voor in huis of voor op het terras is de plantenschaal matkan van Intratuin, deze goudkleurige schaal kun je met plezier vullen met vetplantjes of andere kleine plantjes naar jouw persoonlijke smaak. Het is sowieso een mooi item wanneer je jouw inrichting wilt opfleuren met gouden accenten. Het is een mooie schaal die een eyecatcher kan zijn voor op je eet-, of salontafel en staat zeker prachtig op je terras of bij je loungeset.

Ontdek jouw interieur en tuin stijl

De woontrends in 2021 zien er mooi uit, rustige looks als japandi met subtiele belevingen, spannende kleuren trends, muur beschilderingen en items voor de kidsroom kinderkamer en niet te vergeten de stijlvolle donkere badkamers gecombineerd in de kleuren diep grijs en zwart gecombineerd met gouden accenten.
Woonkamers, slaapkamers en werkkamers in kleuren als groen, oker, rood, blauw met hier en daar enkele goudkleurige woonitems.

Niet alleen de woontrends zien er schitterend uit in 2021 ook het exterieur als het balkon, de stadstuin, de moderne (landelijke) tuin, de patio, de gaard, bloemen-, planten-, moes-, voor-, of achtertuin de natuurlijke plekken rondom je huis kun je naar hartelust inrichten naar jouw persoonlijke smaak.

De tuintrends variërend in de kleuren van diep-, blauw, groen, rood, oker maar ook de donkere kleuren als donkergrijs, zwart en de naturel tinten zijn dit jaar helemaal in.
Prachtige tuintrends die gecombineerd kunnen worden in kleur en styling ook perfect om een gezellige comfortabele zitgelegenheid te creëren voor jezelf als voor de visite of wanneer je de behoefte hebt om te tuinieren, te werken, te lezen of het beoefenen van een hobby.
Loungesets in kleuren als groen en grijstinten zijn in 2021 trendy ook de natuurlijke tinten als bruin, beige en creme die gecombineerd kunnen worden met diep-, blauwe, groene, oker kleurige planten accessoires.
Leuke seizoenskleuren en tinten voor in je huis en buiten.

Geniet van een plezierige fleurige sfeervolle tuin zomer.

Eliza

Similar Posts